Ingrediënten:
1 pak aardappel roerbak idee Provencaals (50 g)
1 grote winterpeen
2 eetlepels olijfolie
1 schaal rundergehakt (ca. 300 g)
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
1 zak spruitjes (500 g)
4 eetlepels zilveruitjes (zoetzuur)
Bereiding:
Roerbakmix (uit pak) met 100 ml koud water mengen en enkele min.
Laten wellen.
Wortels wassen en in kleine blokjes snijden.
Spruiten schoonmaken en halveren.
In grote wok olie verhitten en gehakt rul bakken.
Vleeskruiden (uit pak) en aardappelschijfjes toevoegen en 5 min. op matig vuur bakken. Spruiten en wortel toevoegen en 5 min. roerbakken.
Gewelde mix toevoegen en nog eens 5 min. roerbakken.
Laatste minuut zilveruitjes mee verwarmen.
Laten wellen.
Wortels wassen en in kleine blokjes snijden.
Spruiten schoonmaken en halveren.
In grote wok olie verhitten en gehakt rul bakken.
Vleeskruiden (uit pak) en aardappelschijfjes toevoegen en 5 min. op matig vuur bakken. Spruiten en wortel toevoegen en 5 min. roerbakken.
Gewelde mix toevoegen en nog eens 5 min. roerbakken.
Laatste minuut zilveruitjes mee verwarmen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten