Ingrediënten:
750 gr spruitjes
100 gr gepelde hazelnoten
50 gr boter
citroensap
½ koffielepel curry
peper en zout
100 gr gepelde hazelnoten
50 gr boter
citroensap
½ koffielepel curry
peper en zout
Bereiding:
Maak de spruitjes schoon en kook ze in water met zout in circa 10 minuten beetgaar.
Maak de spruitjes schoon en kook ze in water met zout in circa 10 minuten beetgaar.
Giet ze af en laat ze uitlekken.
Rooster de hazelnoten in een droge pan regelmatig omscheppend goudbruin.
Laat ze iets afkoelen en hak ze grof.
Verhit de boter in een wok of pan met hoge rand.
Roerbak de spruitjes tot ze goed zijn doorgewarmd.
Bedruppel ze met citroensap en bestrooi ze met de curry en wat peper en zout .
Schud nogmaals goed om en bestrooi met de hazelnoten.
Voilà, heeeeel eenvoudig en mjum mjum lekker!
Recept met dank aan Ronan van Laere
Geen opmerkingen:
Een reactie posten