Ingrediënten:
900 gram spruiten
1 grote ui
3 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
150 gram geitenkaas
1 zakje notenmelange
1 pak aardappelpuree
1/2 theelepel nootmuskaat
1/2 theelepel kaneel
Bereidingswijze:
Maak de spruitjes schoon en kook deze in 8-10 minuten gaar in ruim kokend water.
Giet ze vervolgens af.
Pel ondertussen de ui en de knoflook en snipper deze.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, en bak hierin de ui 3 minuten.
Voeg de knoflook toe en bak het nog 1 minuut.
Snijd de geitenkaas in stukjes en hak de noten grof.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de spruitjes en het uimengsel aan de puree toe en stamp deze grof.
Voeg vervolgens de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe, en peper en zout naar smaak. Warm het geheel nog even door.
Verdeel de stamppot over 4 borden. Eet smakelijk!
900 gram spruiten
1 grote ui
3 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
150 gram geitenkaas
1 zakje notenmelange
1 pak aardappelpuree
1/2 theelepel nootmuskaat
1/2 theelepel kaneel
Bereidingswijze:
Maak de spruitjes schoon en kook deze in 8-10 minuten gaar in ruim kokend water.
Giet ze vervolgens af.
Pel ondertussen de ui en de knoflook en snipper deze.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, en bak hierin de ui 3 minuten.
Voeg de knoflook toe en bak het nog 1 minuut.
Snijd de geitenkaas in stukjes en hak de noten grof.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de spruitjes en het uimengsel aan de puree toe en stamp deze grof.
Voeg vervolgens de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe, en peper en zout naar smaak. Warm het geheel nog even door.
Verdeel de stamppot over 4 borden. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten